COVID-19

Njoftim për disponueshmërinë e shërbimeve tona

Të nderuar klientë,

Në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë, ju njoftojmë që nga sot, dita e hënë (04.05.2020), orari i punës në DELFIN AUTO është zgjatur, dhe vijon:

Servisi është i hapur nga e hëna – shtunë prej ora 08:00 deri në ora 17:00.

Salloni është i hapur nga e hëna – shtunë, prej ora 08:00 deri në ora 17:00.

Ne po ju informojmë që objekti DELFIN AUTO është i azhurnuar me gamën e masave parandaluese, aktiviteteve dhe procedurave për mbrojtjen e punonjësve dhe klientëve tanë nga Covid 19.

SERVISI

Shërbimet funksionojnë vetëm me termin.

Mos i vitizoni shërbimet tona pa një termin të paracaktuar.

Rezervoni terminin tuaj në telefon:

038/600-755

Ndiqni masat për të mbrojtur Qeverinë dhe Ministrinë e Shëndetësisë dhe kujdesin për shëndetin kolektiv.

Faleminderit për mirëkuptimin.