June 27, 2018

Zbuloni CITROËN BERLINGO VAN TË RI , MADHËSI PËR TË GJITHË PËRDORUESIT!

NJË MODEL IKONIK ME NJË PERSONALITET TË SIGURT DHE MODERN

Duke shpikur modelin e veturave me qelizën e ngarkesës të integruar, Citroën po vazhdon me një Van që është më modern se kurrë. Berlingo Van i ri ka një dizajn unik të trupit dhe stil të fuqishëm për të gjithë profesionistët.

– Modeli i ri ka një qëndrim të fuqishëm dhe mbrojtës. Stili i trupit ka ndryshuar, me një xham të përparuar më përpara dhe një fund të lartë dhe më të shkurtër, që arrihet sidomos nëpërmjet miratimit në pjesën e përparme të platformës EMP2, duke e bërë për një mbulesë më të shkurtër përpara.

– Një ballë  i vetëm që siguron mbrojtje shtesë dhe në përputhje me identitetin e markës Citroën dhe vëllain e tij të madh, Jumpy.

– Stili i rrjedhjes së trupit që paraqet anët e punuar plotësisht dhe një pamje funksionale në pjesën e pasme.

– Një ambjent i projektuar për profesionistët që shton forcën në praktikë, duke përfshirë një panel kontrolli ajror që përfshin shumë teknologji të dobishme në bord.

 

 

“I BËRË ME POROSI” KOMFORT: NJË VAN I PROJEKTUAR PËR TË GJITHA PËRDORIMET

“Frymëzuar nga Pro” për të qenë partner ideal i profesionistëve, Citroën Berlingo Van i Ri kapitalizon në pikat e saj të forta dhe sjell një zgjidhje të përshtatur për çdo tregti.

– Ajo luan kartën e bërë me porosi dhe vjen në: dy madhësi M dhe XL prej 4.40m dhe 4.75m.

– Është më afër pritshmërive të klientëve duke ofruar dy versione specifike “Worker” dhe “Driver” që ndryshojnë në filozofinë e tyre dhe në përdorimin e tyre.

– Përshtatshmëria dhe modulariteti janë ilustruar me: një kabinë Extenso® për 3 persona (rreshti 1) dhe një kabinë të gjerë modulare për të transportuar deri në 5 pasagjerë (rresht 1 dhe 2).

– Ofron dizajnin më inteligjent për të lehtësuar jetën e përditshme me aksesueshmëri të shkëlqyeshme në pjesën e pasme me dyert ose dyert e rrokullisjes, dyert anësore rrëshqitëse, hapësirat e shumta të magazinimit të dobishme çdo ditë dhe një ngarkesë (deri në 1000 kg) duke ruajtur gjerësinë e saj në mes të harqeve të rrotave për të ngarkuar direkt deri në 2 europaleta.

 

KOMODITETIN E NJË VAN-I TË SHFAQUR NË KARAKTERISTIKA BASHKËKOHORE

Duke lëvizur me kohën, Berlingo Van i ri mban vetën kundër  veturave të pasagjerëve. Kjo sjell ngushëllim të shoferëve të nivelit të lartë dhe sigurimin e sigurisë optimale:

– Vendosja e lidhjeve tokësore me njohuritë më të mira të Citroënit në shërbim të komoditetit.

– Një platformë e re e dizajnuar për të siguruar përgjigjen më të përshtatur: shfrytëzimi i njohurive më të mira të Citroën, modeli i ri është përmirësuar me platformën e re EMP2 në pjesën e përparme për trajtim të përmirësuar dhe teknologjinë më të fundit të gjenerimit.

– Një sasi e jashtëzakonshme e teknologjive për segmentin, me 20 sisteme të asistencës së shoferëve që e bëjnë jetën më të lehtë të përditshme duke përfshirë një tregues Mbingarkesë dhe sistemin e vizionit Surround rear vision, që të dyja të parët në segmentin LCV, të gjitha kategoritë e kombinuara, , një frenim elektrik i parkimit, kontrollues përshtatës me një funksion ndalës dhe sistemin e frenimit të sigurisë aktive, si dhe 4 teknologjitë e lidhjes duke përfshirë Citroën Connect Nav dhe smartfonëve.

– Prodhuesit e gjeneratës së fundit të fortë në ecurinë dhe efikasitetin: BlueHDi 1.5 diesel, PureTech 1.2 benzinë ​​dhe futja e kutisë së shpejtësisë automatike EAT8.