June 21, 2020

Ë-C4 I RI – 100% ËLEKTIKE DHE C4 I RI : GJENERATA E RE E CITROËN-it ZBULON VETURËN E RE !

Citroën po vazhdon ofensivën e saj elektrike në vitin 2020 dhe po hap rrugën për një ringjallje në territorin e makinave duke zbuluar imazhet e para të ë-C4 I Ri - 100% lektrik dhe C4 I Ri .

Një sedan i ridizajnuar plotësisht i gjeneratës tjetër që merr standardet e segmentit kompakt dhe një identitet të plotë Citroën përmes:
. Mundësia e zgjedhjes së rrymës: në vitin 2020, “Citroën shkon me elektricitet për të gjithë”. Ë-C4 100% elektrike është gjenerata e pestë nga strategjia e elektrifikimit të Citroën, pas SUV C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy dhe ë-SpaceTourer. Përveç këtij versioni 100% elektrik, C4 i ri është gjithashtu i disponueshëm me benzinë ​​ose naftë, për të përmbushur më së miri nevojat e klientit.
. Koncepti i energjisë i automjetit: linja e pastër dhe aerodinamike, e cila shënon fazën e re të stilit të Citroën, luan me standarde të ndryshme të automjeteve. Ky model veçohet me modelin e tij grafik dhe unik, ngritje, kompakte dhe energji. Një model që është gati të kërcejë dhe që është i montuar në disqe me diametër të madh.
. Komoditeti i kabinës: të gjithë përbërësit e Citroën Advanced Comfort® janë të pranishëm për një nivel të ri të rehatisë, në veçanti, amortizeret me jastëkë përparimtarë hidraulikë®, ulëse të përparuara Comfort, një brendësi e bollshme, teknologji të dobishme që e bëjnë jetën e përditshme më të lehtë dhe risi për pasagjerin përpara. Të gjitha këto funksione janë përmirësuar nga ë-Confort në versionin elektrik, sepse, për shkak të heshtjes, ju ndjeheni sikur po hipni në fshikëz.
Trashëgimtarë të denjë të një linje të gjatë sedanesh të guximshme, përfshirë 50 vjetorin GS, ë-C4 i ri elektrik – 100% dhe C4 i ri do të zbulohen në 30 qershor dhe do të jenë risitë më interesante në gjysmën e dytë të vitit 2020.