December 18, 2018

CITROËN BERLINGO I RI FITON ҪMIMIN AUTOBEST 2019

Pas shpërblimit të Linda Jackson, Drejtorit të Përgjithshëm të Citroën, titullin MANBEST (MANager BEST) për vitin 2018 , Juria Autobest njoftoi rezultatet për makinën më të mirë në vitin 2019: u shpall Citroën Berlingo i ri « Best Buy Car of Europe ».

Që nga viti 2001, Autobest çdo vit shpërblen një automjet që mbledh më shumë vota. Juria, e përbërë nga 31 gazetarë automobilistikë nga 31 vende evropiane, vlerëson automjetet në bazë të 13 kritereve, midis të cilave janë marrëdhëniet midis cilësisë dhe çmimit, dizajnimit, komoditetit dhe teknologjisë, si dhe cilësinë e shërbimeve dhe disponueshmërinë e pjesëve rezervë në rrjetet shpërndarëse.

Për herë të parë në historinë e Autobestit, çmimin “Best Buy Car of Europe” iu dha të njëjtit prodhues për të dytin vit radhazi. Ashtu si Citroën C3 Aircross SUV kompakt, i cili u zgjodh vitin e kaluar, Citroën Berlingo i ri ka dalë nga konkurrenca e saj, falë dizajnit shumë modern, teknologjive dhe motorëve më të fundit të gjenerimit që sjellin freski në makinën e relaksimit të makinës.

Çmimi, i cili fitoi versionin e pasagjerëve të Berlingo-s së re, bashkohet me çmimin prestigjioz “International Van Of The Year 2019”, i cili është shpërblyer me versionin e shpërndarjes (i ri Citroën Berlingo Van) në shtator në Panairin e Hanoverit. Një tjetër çmim u fitua këtë javë: Argus 2019 Award për “Car Delivery of the Year”, që dëshmon për progresin e bërë në stilin, performancën dhe aksesorët e këtij brezi të tretë të Berlingo-s .