June 3, 2019

PODIUM I PESTE I NJEPASNJESHEM PER C3 WRC OGIER-INGRASSIA PERFUNDON I TRETI

39-t relly Argjentinë (25-28 Pril)

Sebastian Ovier dhe Jillian Igrasia paraqitën një performancë heroike dhe, pas një përfundimi emocionues, fituan vendin e katërt në podiumin në sezonin e pestë për ekipin e përgjithshëm të Citroënit në vitin 2019!