May 5, 2021

PREMIERA BOTERORE – CITROËN MY AMI CARGO

MY AMI CARGO: PERDORUES UNIK ELEKTRIK PER ZGJEDHJE PROFESIONISTESH

MY Cargo Ami plotëson sfidat e reja logjistike me të cilat përballen kompanitë lokale të shërbimeve, furnitorët, shitësit me pakicë, artizanët, të vetëpunësuarit, administratat ose organizatat e industrisë. MY Ami Cargo është një zgjidhje e dobishme, plotësisht elektrike, jashtëzakonisht kompakte dhe ekonomike e lëvizshmërisë, e krijuar posaçërisht për logjistikën e sipërmarrësve, duke kombinuar të gjitha avantazhet e AMI me hapësirën e ngarkuar modulare të optimizuar.

Mi Ami Cargo ofron një strukturë inovative të brendshme, me një kapacitet ngarkese 400 L, një mur të veçantë midis ndarjeve të shoferit dhe ngarkesave, një raft të sipërm modular që mund të formojë një tryezë të lëvizshme dhe një dysheme të sheshtë në 2 nivele. Ka një diapazon deri në 75 km dhe një shpejtësi maksimale prej 45 km / h.