July 6, 2018

CITROËN PREZENTON SYZET E PARA TË CILAT E LARGOJNE MUNDIMIN NË UDHËTIM: SEETROËN!

Brend i popullarizuar, në çdo kuptim të përqëndruar në sigurimin e rehatis, Citroën përfaqëson SEETROËN, syzet e para që eliminojnë mundimin dhe sikletin që sjell gjatë udhëtimit. Megjithëse nuk mund të parandalojnë bllokimet e trafikut, ato ofrojnë një zgjidhje për këtë situatë të përhapur (i njohur edhe si kinetoza) që prek mbi 30 milionë njerëz në të gjithë Evropën. Një në tre persona kanë simptoma të mundimit ne udhëtim, të paktën një herë në jetën e tyre gjatë vozitjes.

Nga Citroën, ata zgjodhën një zgjidhje që ishte menduar kryesisht për marinarët dhe vendosën ta paraqitnin atë tek publiku i gjerë – në anije, në makina, në autobusë dhe në aeroplanë – duke krijuar syza SEETROËN.

• Syzet e SEETROËN përdorin teknologjinë BoardingRingTM të zhvilluar në bazë të një zgjidhje biznesi fillestare për një kompani me të njëjtin emër në Var, në jug të Francës. Një zgjidhje paramedike e patentuar dhe e testuar ka një vlerësim të eficiencës prej 95%.

• Pajisur me lente të luajtshme në unazat rreth syve, përgjatë boshtit të përparmë (djathtas / majtas) dhe akset sagitale (përpara / prapa), duke krijuar kështu një vijë artificiale të horizontit për të zgjidhur konfliktin midis shqisave që shkaktojnë dhimbje.

• Për dizajnin e syzeve, Citroën ka zgjedhur 5.5, një studio kolektive të projektimit të bazuar në Paris, e cila me sukses ka integruar stilin e freskët, të thjeshtë dhe ergonomik të markës. Rezultati është syze të shkëlqyera me një pamje të teknologjisë së lartë në plastikën e bardhë të butë në prekje.

Seetroën

 

 

 

 

 

Epo, sa saktësisht funksionojnë ato?

• Vendosni syzet sa më shpejt si të përjetoni simptomat fillestare.
• Pas 10 deri në 12 minuta, syzet ju lejojnë të risinkronizoni në veshin e mesëm, ndërsa syri juaj fokusohet në një objekt të palëvizshëm, si p.sh. një smartphone ose një libër.
• Fikni syzet dhe shijoni pjesën tjetër të udhëtimit tuaj.

Ato janë të destinuara për përdorim nga të rriturit dhe fëmijët mbi moshën dhjetë vjeçare (kur veshi i brendshëm është i mbaruar).

Syzet janë të pa penguara në mënyrë që ato të mund të përdoren nga të gjithë familjaret , si dhe të gjithë infermierët. Ato mund te vendosen  gjithashtu mbi syza të tjera.

Mundesija e porosië është që nga Tetori 2018 .