November 21, 2018

SHITJA ONLINE E HAPUR PËR CITROËN C3 JCC + EDICIONI I KUFIZUAR

Prezantuar në stendën e "La Maison Citroën" në Tregun Motorik të Parisit, Edicioni i Limituar C3 JCC + tani është në dispozicion për t'u porositur në faqen e internetit www.citroën.fr përmes ofertës së shitjes apo kredise duke filluar nga 254Euro në muaj.
Dizajnuar nga Jean-Charles de Castelbajac, modeli i ri i edicionit të kufizuar i prodhuar në 99 njësi qëndron larg me personalitetin e tij të veçantë dhe përmes metodës së shitjes.
Një markë inovative e frymëzuar nga konsumatorët dhe stilet e tyre të automobilave, Citroën po lëkundë shitjen tradicionale të automjeteve duke shitur 100% në edicionin e edicionit të kufizuar, për një eksperiencë më të lehtë dhe më serioze të automobilave.

“C3 CC +: 99 KOPJE TË DISPONUESHME PËR SHITJE ONLINE

C3-JCC-2_1400x800

Oferta e shitjes apo kredisë në dispozicion në linjë fillestare në € 254 një muaj
Citroën C3 JCC + edicion i kufizuar, secili model i të cilit përmban një pllakë metalike numëruar # 1 deri # 99 në bazën e ingranazhit, gjithashtu tregon kreativitetin dhe modernitetin në metodën e shitjes së tij. Shitur online në web faqen franceze www.citroen.fr/vehicules-neufs/citroen/citroen-c3-jcc/description.html, “makina e modës” me një personalitet unik është në dispozicion duke filluar sot nëpërmjet një oferte shitje apo kredi-je me një Angazhim 3-vjeçar dhe një parapagim 2,500 Euro, Kontrata e Garancisë dhe Mirëmbajtjes është pa pagesë. Opsionet e financimit ndryshojnë sipas kilometrazhit:
– 254 Euro në muaj për 30,000 km
– 265 Euro në muaj për 45,000 km
– 288 Euro në muaj për 60,000 km
EKSPERIENCA E SIGURTË E SHIJES SË KLIENTIT
Citroën C3 JCC + e merr frymëzimin nga klientët dhe stilet e tyre të automobilave, duke i sjellë një eksperiencë të lehtë dhe të qetë përmes një metode të thjeshtuar dhe të sigurt të blerjes në internet, me përparësitë e mëposhtme:
– 24/7 blerje:
Blerjet në internet mund të bëhen në çdo kohë duke marrë një kontratë financimi online ,
– Metoda e thjeshtuar e pagesës:
Në disa klikime në faqen e internetit citroen.fr, klientët zgjedhin ofertën dhe shitësin e tyre pa ndonjë angazhim ose kërkesë identifikimi,
Konsumatorët pastaj janë ridrejtuar në faqen e internetit të PSA Finance për të konfirmuar porosinë e tyre, tërësisht në linjë
– Procesi i Sigurt:
PSA Finance ofron një proces pagesash plotësisht të sigurt, me klientët që nënshkruajnë kontratën e tyre në mënyrë elektronike (përmes partnerit PSA Finance, Universign)
– Mbështetja e klientit:
Konsumatorët kanë qasje në një sesion chat me një këshilltar dhe një numër telefoni nëse kanë ndonjë pyetje, duke thjeshtuar kështu blerjen e tyre në internet,
– Shpërndarje afër shtëpisë:
Makina është dorëzuar në shitësin e zgjedhur fillimisht nga konsumatori.

NB: C3 JCC + edicioni i kufizuar mund të porositet edhe në rrjetin e Francës Citroën me një çmim unik prej 22,950 Euro.

 

C3 JCC +: PROJEKTUAR NGA JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

C3-JCC-3_1400x800

REZULTATI I NJË RRJETI NDËRMJET DREJTUESVE KREATIVE FRANCEZ 
Rezultati i një takimi midis dy vizionarëve francezë me qasje krijuese të gjallë, makina e modës Citroën C3 JCC + “e projektuar nga Jean-Charles de Castelbajac bazohet në gjeneratën e tretë të C3, një makinë të gjithanshme dhe të personalizueshme të qytetit dhe modelit më të shitur të Citroën . Krijimi i ri, i ekspozuar në shtator në “La Maison Citroën” në shfaqjen e automobilave të Parisit së bashku me makinën artistike “E-MEHARI”, nxit instinktet krijuese dhe shpreh dy pasionet kryesore të Jean-Charles de Castelbajac: art dhe modës. Një markë ndërkombëtare me rrënjë frënge, Citroën po promovon krijimin francez me modelin e ri të edicionit të kufizuar të prodhuar në vetëm 99 njësi. Secili prej tyre me krenari përmban monogramin JCC + dhe është i njohur menjëherë me bojë e trupit të zezë të mbushur me prekje të ngjyrave emblematike të projektuesit të modës, të kuqe, blu dhe të verdhë.

TIPARET UNIK
Në aspektin vizual, C3 JCC + Edicioni i kufizuar menjëherë qëndron larg me:
– E zezë : Trupin me Perla Nera Black, Airbumps® dhe galvenet e aluminit prej 17 inç,
– E kuqe pasion: gërshetimi i kulmit të Kuq Aden, sportiv i një dizajn të veçantë dhe nënvizimi i mbështetësve të rripave me një shirit horizontale në maturën mbrojtëse të pasagjerit,
– Kalter: duke theksuar rrethinat e Airbump®, embellishers të llambave të mjegullës dhe pllakëzën rrethojnë,
– E Verdha: zbukurimi i pasqyrave të krahut dhe detaje në timonit të drejtimit, formën e ingranazhit dhe marshi she shtrojat e pasagjerit,
– monogrami JCC +: në formën e një decal në çerekfinale të pasme dhe në pasqyrat .

Bazuar në klasën më të lartë Shine, Citroën C3 JCC + është i pajisur me pajisje shtesë për rehati dhe siguri dhe siguron vazhdimësi me botën e jashtme nëpërmjet lidhjes më të madhe:
– Paketa Sigurie 2 (Braktisja e Sigurisë Aktive, Alarmi i Kujdesit të Autorit, Rreziku i Përplasjeve, Fenerët me Rreze Inteligjente, Pasqyra e Brendshme Elektrokromike e Rearview),
– ConnectedCAM Citroën® (kamera e lidhur me kënd të gjerë 120 °, Full HD),
– Citroën Connect Nav navigacion 3D lidhur në tabletë 7 inç,
– Citroën Connect Box me SOS Pack dhe asistencë të përfshirë,
– Sistemi i monitorimit të vendit të verbër dhe kamerat e kthyera.

C3 Citroën C3 JCC + përmban teknologjinë më të mirë të fuqisë në rang C3:
– Motor me benzinë ​​me performancë të lartë dhe efikase: PureTech 110 S & S me kutinë e shpejtësisë automatike EAT6