November 18, 2019

SUV C5 AIRCROSS HYBRID

SUV Ë-KOMFORT KLASA

Citroën fillon "ofensivën" e saj elektrike duke zbuluar automjetin e saj më të përparuar teknologjikisht: SUV C5 Aircross Hybrid, një automjet i qetë i klasit të qytetit ë-Comfort.

Një shembull i komoditetit, veçanërisht me pezullimin e tij Progresiv Hidraulik Cushion®, ulëset Advanced Comfort seats dhe 20 teknologjitë e asistencës së drejtimit, SUV C5 Aircross po kalon në një fazë të re të Citroën Advanced Comfort® dhe ofron një hibrid shtesë:
.KONSISTENC:: vozitje e frymëzuar nga përdorimi i klientëve tanë të emetimit të karbonit zero për qind gjatë lëvizjeve ditore, 100% elektrik (50 km * autonom ) të pakufizuar në distanca të gjata falë një motori benzin.
. QETËSI NE KABINE: Udhëtim plotësisht i sigurt në modalitet elektrik, në këtë automjet të qetë të qytetit dhe atmosferë pa zhurmë, gunga apo dridhje.
. EKSPERIENCA E DREJTIMIT : Performanca e elektrizuar, në sajë të kombinimit të një motori benzine PureTech 180 kf dhe një motor elektrik me një transmetim automatik tetë-shpejtësie ë-EAT8, japin 225 kf me fuqi totale dhe, në vazhdimësi të disponueshëm, 320Nm çift rrotullues.
. INTUITITETI: Intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur, ekosistem i plotë, i cili përfshin kontrollin automatik të mënyrave të vozitjes, karikimin e lehtë ose një portal të shërbimeve të duhura të lidhura.
Reveal-SUV-C5-AC-H_NewsACCESS-2

SUV C5 Aircross Hibrid është më modular në segmentin e tij: 3 vende të pasme, rrëshqitëse, të palosshme dhe vëllimi i bagazhit “më të mirë në klasë”.

Me 50 km * fuqi të pamvarne, 39 g / km * emetime të CO2 dhe konsumim 1.7 L / 100 km * në standardin WLTP, SUV C5 Aircross Hybrid paraqet një fazë të re në strategjinë e tranzicionit të Citroën duke ofruar një motor hibrid Plug-in i cili ndërthur teknologjinë dhe koston konkurruese të përdorimit.

Takoni SUV Hybrid C5 Aircross përmes video:

* Podaci su dati informativno. Tačni podaci će biti prosleđeni do kraja godine.