August 10, 2018

SUV I RI CITROËN C3 AIRCROSS: MË SHUMË SE 100 000 VETURA TË SHITURA!

Vetëm dhjetë muaj pas fillimit, Citroën C3 Aircross SUV u shit në 100,000 kopje, nga të cilat 40,000 në Francë. Modeli i dytë më i shitur në veturë, pas C3, dhe ky model i ri më shumë se kurrë thekson kthimin në ofensivën e Citroën, shitjet e të cilëve në botë u rritën me 9%, gjatë gjysmës së parë të vitit dhe në Evropë, një numër rekord shitjesh për 7 vjet e fundit!

SUV i ri Kompakt Citroën C3 Aircross konfirmon dinamikën e saj komerciale me 100,000 automjete të shitura që nga fillimi i saj në tetor, nga të cilat rreth 70,000 janë nisur që nga fillimi i vitit 2018. Ky fakt e vendos këtë model si modelin më të shitur Citroën nga C3 i ri.

  • Falë dizajnit dhe personalizimit të saj unik, modularitetit të referencës dhe 12 mjeteve ndihmëse, kompakt i ri SUV Citroën C3 Aircross konfirmon joshjen e tij dhe pasurinë e zgjedhjeve që simbolizojnë ‘dashurinë në shikim të parë’ me:
  • 55% porosia me nivelin më të lartë të pajisjeve (Shine)
  • 35% porosia me njërenprej opsioneve te brendeshme
  • 25% porosia me çati dy ngjyrshe dhe  30% me ‘Kolor pakon’ (detaje me ngjyrë në mbajtëse ( shina ),në dritaret në xhamat e fundit C, kapakët e pasqyreve te jashtëme dhe rrethit të dritave të përparme.

Kompakt i Ri SUV C3 Aircross fitoi çmimin Europian AUTOBEST 2018 dhe u shpall në Francë për ‘Automjetin e Vitit’ në  Trophées Argus 2018.