November 13, 2017

SUV i ri kompakt CITROËN C3 AIRCROSS FESTON FESTAT E FUNDVITIT MAGJIKE NË PRINTEMPS NË HAUSSMANN-A

Citroën po bashkohet me Printemps-om për festat e fundvitit

Grand Magasin nga bulevardi Haussmann në Paris vendosi një përrallë për festat e fundvitit në dyqanet e saj në 11 vitrina, duke u bërë thirrje atyre të vegjëlve dhe të mëdhenjve që të nisin një udhëtim të pabesueshëm të dhuratave

Në vitrinë e Citroënit, heronj të rinj në përrallë, Žil dhe Violet, përballen me borë të tmerrshme të shkretëtirës. Por ata mund të mbështeten në një SUV të ri të fuqishëm dhe mbrojtës të ri si C3 Aircross për të vazhduar udhëtimin e tyre. Deri në 5 janar 2018, njihuni me këtë mjedis të madh krijues.

757x426_C3Aicross_VISUEL2

Ndërsa qasja e Vitit të Ri po afrohet, në sytë e djalit magjia e festave është më e dukshmja. Që nga viti 1913, brezat e fëmijëve, të shoqëruar nga prindërit e tyre, mund të zhyten në mjediset në shfaqjet e Printemps, një dyqan i madh në bulevardin Haussmann.

Dhe këtë vit, më shumë se 10 milionë kalimtarë do të mund të shohin animacionet e 11 shfaqjeve Printemps Haussmanna, tema e të cilit është historia e festive  e quajtur “Festat, një vizitë e talentuar me të vërtetë”, organizuar rreth gjashtë imazhe të bukura që përfaqësojnë udhëtimet në botë të dizajnuara në bashkëpunimi me Grand Magasin, në të cilin shfaqet marka Citroën, e pranishme që nga viti 1935!

757X426_C3Aircross_VISUEL3

Ky udhëtim i pabesueshëm paraqet Zil dhe Violet të rinj , të cilët Printemps ka zgjedhur dhuratat më të bukura festat e fundvitit në pesë kontinente. Nga njëra në tjetrën, këta dy heronj  të vegjël ndajnë,me të mëdhenj dhe të vegjël  aventurat e tyre. Dhe në vitrinë e Citroën, e quajtur “Aventura në shkretëtirës”, Žil dhe Violet duhet të përballen me një shkretëtirë të tmerrshme: ata mund të mbështeten në kompaktin e ri SUV C3 Aircross për të ngarkuar një numër të madh dhuratash dhe shpejt të shkojnë në Grand Magasin .

Partneriteti i Citroën me Printemps është forcuar nga ekspozita e kompaktit të ri C3 Aircross SUV në tre dyqane Printemps (Bulevar Haussmann, Parly 2 dhe Toulon), në të cilin ky model, i vendosur mes flamujve, feston me forcën dhe freskinë e saj, Festat e fundvitit.

Prezantuar zyrtarisht më 7 nëntor, në prani të aktores Nikol Kidman, vitrina e festive të Printemps Haussmann, duke përfshirë vitrinën e Citroënit, mund të shihet deri më 5 janar 2018, si dhe në rrjetet sociale të Citroën dhe Printemps, a.