PËRPARËSIT

PERFORMANSA

MOTORET

Një platformë e re e lehtë dhe motorë efikasë për udhëtim dinamik në rrugë, dhe optimizim të efikasitetit në kosto.
– 1 version benzine me motor PureTech 110 S & S BVM6
– 4 versione me naftë: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S & S BVM, BlueHdi 130 S & S BVM6 dhe EAT8

Gjenerata më e fundit e transmisionit automatik EAT8 “Transmisioni Automatik ” me 8-shpejtësi ofron kënaqësi të vërtetë për udhëtime në distanca të gjata, si dhe në udhëtime të shumta të përditshme.

DETAJE