May 3, 2019

WORLD PREMIERE: SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT

Emri i tij tregon angazhimin e tifozëve në këtë markë, nga e cila ai e merr tërë ADN-në: një siluetë grafike me fytyrë të plotë, si dhe lëvizshmëri në komoditet të plotë.

Liria e zgjeruar e lëvizjes është për shkak të faktit se ky koncept ka një biçikletë ekskluzive “Rider Citroënist by Martone”, e cila është projektuar në bashkëpunim me partnerin e Martones dhe merr përsipër kodet stilistike të konceptit. Do të jetë në dispozicion on-line në  www.lifestyle.citroen.com, pranë linjës së produktit „The Citroënist“.

E ndërtuar në bazë të SpaceTourer, ky kampë unik është i pajisur me një hapësirë të veçantë të brendshme, e projektuar në bashkëpunim me Pössl (komercializuar nga Campster). Kjo lejon 2 persona të flenë në kabinën, të mbajnë një biçikletë dhe të kenë një hapësirë pune.

SpaceTourer Koncepti Citroënist dëshmon për dinamizmin e Citroën në tregun për kamping, tregu për të cilin marka ka regjistruar në Evropë në vitin 2018, një rritje prej 71%.