October 2, 2018

YLLI NË SHTËPI CITROËN NË PANAIRIN E PARISIT NË 2018, SUV-i i ri C5 AIRCROSS PARAQET FYTYRËN E RE TË BRENDIT DHE NJOFTON OFANZIVËN NGA ZYRA E HIBRIDVE QË MUND TË FILLON

Na sajmu automobila, koji će se održati od 4. do 14. oktobra 2018. u Paris Expo Porte de Versailles, Citroën će da predstavi svoje novo lice kojim upravlja potpis brenda „Inspired By you“:

– Dinamika komerciale me një gamë të rinovuar, të fuqishme që është pasuruar me 6 modele të vendosura për shitje në më pak se dy vjet dhe të cilat ndajnë një dizajn të veçantë dhe komoditet të hollë nga Citroën Advanced Comfort® me premierën botërore: SUV C5 Aircross i ri, në Francë, e cila është udhëheqësi i ri i markës.

– Brendi përfaqëson fazën e parë të ofensivës së saj ndaj 100% të gamës elektrike, si premierë botërore: koncepti i ri i SUV Citroën C5 Aircross Hybrid.

– Brendi legjendar, duke festuar në 2019, 70 vjet që nga fillimi i 2CV, i cili punon me ikona të tjerë si Jean-Charles de Castelbauc dhe El, modë botë, ose Rip Curl, nëse ka nevojë për një aventurë.

– Një brend inovative që synon t’i japë klientit një eksperiencë të këndshme dhe të relaksuar në kabinë e tij, me hapësirë të rehatshme në imazhin e shitjeve të tij (la Maison Citroën), por edhe me shërbimet e ofruara (këshilltar i Citroënit, syzet e SEETROËN, …)

 

Në shtandin e saj prej 1.600 m2, Citroën prezanton një gamë moderne që është plotësisht rinovuar dhe bashkohore. Një produkt ofanziv që sjell rezultate. Gjatë gjysmës së parë të vitit 2018, në mbarë botën, brendi shënoi rritje të shitjeve prej 9%. Në Evropë, brendi shënoi shitje rekord gjatë 7 viteve të fundit dhe ka fituar një pjesë të tregut për automjetet e pasagjerëve dhe shpërndarjes. Performanca u arrit duke nisur me sukses modelet e reja: C3, C4 Cactus i ri, SUV C3 Aircross në Evropë dhe C5 SUV Aircross në Kinë.

Dinamika e bazuar në evoluimin e markës 360 °, të frymëzuar nga klientët dhe mënyra e tyre për të përjetuar makinën, e cila do të prezantohet në Panairin e Parisit me:

FUQISHËM, MODERNE DHE ME GAMË TË KOMPLETUAR

Modele të fuqishme që ndajnë rregullat e reja të styling Citroën, si dhe rehati moderne, globale dhe homogjene, dhe janë produkt i Citroën Advanced Comfort®.

– Oferta „SUV“, me premierën botërore të SUV-it të ri Citroën C5 Aircross, pranë SUV C3 Aircross, i cili ka një sukses të konfirmuar (më shumë se 100,000 shitje). Dy SUV me më shumë karakter, rehati, hapësirë dhe modularitet.

– Oferta e “berlin”, e cila përfshinë C4 Cactus berlin të ri me një mbështetje të reja në pads progresive hidraulike ®, pranë “best-seller” C3, e cila është shitur në më shumë se 400.000 kopje dhe të cilat do të prezantohen në një ekskluzivitet të kufizuar JCC +, si kryeministri i botës (më shumë informacion 18/09) dhe C1 Ride Urban.

– Ofrojnë vetura shumë të rehatshme “familjare” të përshtatura për të gjitha përdorimet, me gjeneratën e 3-të multifunksionale të Berlingo-s së re, të paraqitura në dy madhësi M dhe XL, e ndjekur nga monovolumi Grand C4 SpaceTourer dhe SpaceTourer.

CL-18.045.002

BRENDI DEDIKUAR ME TRANZICION ME ENERGJISË

– Premiera botërore: Koncepti i ri i SUV Citroën C5 Aircross Hybrid. Ky koncept njofton një version hibrid që mund të rimbushet, modeli i ri C5 Aircross SUV, modeli i PHEV i cili do të ofrojë 80% të modeleve elektrike nga 2023 dhe nga 2025 – Oferta 100% e automjeteve elektrike.

– Modeli Gama plotësisht i homologuar sipas procedurës së re WLTP dhe që ka teknologjitë më efikase mjedisore, si SCR (Selective Catalytic Reduction) për motorët me naftë ose filtrat e grimcave për motorët benzinë me injektim të drejtpërdrejtë.

CL-18.045.003

BRENDI LEGJENDAR I 2019. FESTON NJEQINDVJETORIN

– Zona “Moda e modës / Art Car” me krijimet e shquara nga Jean-Charles de Castelbajac (E-MEHARI, C3)

– Bashkëpunimi me markat e tjera legjendare: EL (C3) dhe Rip Curl (C3 Aircross dhe SpaceTourer)

– Hapësira “Racing”, me C3 WRC me stimulimin e garës për vizitorët.

– Animacione rreth butikut “Le Petit Citroën” me Berlingo Van të ri të transformuar dhe “Café Bulle” me Orangin.

– Një kujtesë e së kaluarës së markës, e cila do të festojë 100 vitet e saj në 2019, duke shfaqur një ekran të vogël 2CV dhe 5 HP!

CL-18.045.004

SHTAND PËR EKSPERIENCA INOVATIVE TË KLIENTIT

-Shtand i ngjyrosur dhe i këndshëm, një pamje e komoditetit të Citroënit dhe një hapësirë për jetën “Inspired by You” me një arenë të re që do të animohet çdo ditë. Një qëndrim si shitjet që përshtaten me mënyrat e reja të konsumit për ta bërë atë sa më afër klientëve, siç tregohet nga koncepti i sallës së ekspozitës “La Maison Citroën”. Shërbime të tilla si Këshilltari i Citroënit ose Rent & Smile , për transparencën maksimale dhe besimin e konsumatorëve. Por, produkte të reja, të tilla si syzet e SEETROËN.