December 5, 2019

C3 AIRCROSS SUV Paraqet një edicion të ri “SERIA-C” SPECIAL EDITION

Pas suksesit të koleksionisti Edicioni ''Origins'' në 2019, Citroën do të ofrojë një seri të re të veçantë në vitin 2020.

Ky version i ri, i quajtur “Seria-C”, përqendrohet në Citroën “C”, firmën e Confort dhe karakterin e dizajnit të modeleve të saj. Në tregun kryesor, kjo seri speciale dallohet me ngjyrat e saj dhe materialet speciale, dhe është e joshur nga aksesorët tërheqës që është në shërbim të komoditetit. C3 Aircross SUV, një lojtar kryesor në segmentin B-SUV me më shumë se 250,000 automjete të shitura që prej fillimit të tij në fund të vitit 2017, po prezanton solemnisht këtë edicion special C-Series. Në gjysmën e parë të vitit 2020, do të pasohet nga C3, C4 Cactus, C5 Aircross SUV, Berlingo dhe C4 SpaceTourer (në varësi të tregut).