September 24, 2018

CITROËN C3 JCC+

EDICIONI I KUFIZUAR I PROJEKTUAR NGA JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC I PRITUR NË PREMIERE BOTËRORE NË PARIS DHE SHITUR ONLINE

Marka ndërkombëtare me origjinë franceze, Citroën po promovon krijimin francez dhe vazhdon bashkëpunimin e tij krijues me Jean-Charles de Castelbajac, duke zbuluar ekskluzivisht ekspozitë C3JCC + në ekspozitën ekskluzive të Motor Showut 2018. Projektuesi ka një talent për tejkalimin e barrierave midis botëve të ndryshme dhe tani ka kthyer vëmendjen ndaj shitësit më të mirë të markës, e cila ka shitur 400,000 njësi. Duke marrë një qasje shumë të ndryshme tek makina artistike "E-MEHARI", e zbuluar majin e kaluar, kjo makinë "C3" e modës C3 tregon elegancën e një fustan të zi që del në mënyrë të ndjeshme në ngjyrat e projektuesit: Red, Blue dhe Yellow. Kjo edicionin e kufizuar që prodhohet në vetëm 99 njësi gjithashtu shpall modernitetin e saj me një mori teknologjish. Gjithashtu moderne në rrugën e saj për t'u shitur me një shitje online në faqen e internetit citroen.fr. C3 JCC + Edicioni i kufizuar do të prezantohet në stendën La Maison Citroën në zonën e dedikuar për projektuesin Jean-Charles de Castelbajac dhe tregtohet në Francë në nëntor.

NJË MAKINË ELEGANTE DHE MODERNE

Jean-Charles de Castelbajac i bën thirrje mendjeve krijuese dhe përsëri, përmes Citroën C3 C3J +, shpreh dy arsyet e tij për të jetuar – artin dhe modën. Me një fokus në përsosjen, ky botim i kufizuar, monogram me nënshkrimin e projektuesit, JCC +, ofron një version shumë të lartë të C3. Sportive me një fustan të zi të vendosur në ngjyrat portreti të projektuesit – Red for passion, Blue for hope, Yellow for sunshine – do të apelojë tek të dashuruarit e artit, dizajnit dhe modës që kërkojnë një model të gjithanshëm dhe ekskluziv!

EDICIONI I KUFIZUAR EKSKLUZIV ME 99 AUTOMJETE, SHITUR ONLINE

Kjo makinë e modës është shumë ekskluzive, e disponueshme në një edicion të kufizuar prej 99 automjeteve me numra. Çdo makinë e prodhuar do të nënshkruhet nga një pllakë metalike numëruar nga 1 në 99, që ndodhet në këmbët e shkopit të marsheve. Citroën C3 JCC + do të dalë në shitje prej nëntorit në Francë dhe do të përfaqësojë automjetin e parë që do të shitet tërësisht në internet nëpërmjet internetit citroen.fr. Kjo ofron prova shtesë për kreativitetin dhe modernitetin e markës duke revolucionarizuar qasjen tradicionale ndaj shitjeve të automobilave. Ofron një përvojë të lehtë dhe të qetë shitjesh, me përparësitë e mëposhtme:
– Blerja do të jetë e mundur në çdo kohë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, duke aplikuar për kontratë të leasing-ut online
– një proces 100% online, me një udhëtim të thjeshtuar, nga urdhërimi në nënshkrimin dixhital të kontratës
– dorëzimi në sallën e ekspozimit vendor sipas zgjedhjes suaj
Gjithashtu do të jetë e mundur të urdhërosh këtë edicion të kufizuar në të gjithë rrjetin.