November 2, 2017

CITROËN C4 CACTUS I RI

Citroën po zbulon C4 Cactus-in të ri, hatchbackin e saj të ri kompakt. C4 Cactus është përmirësuar ndjeshëm, duke adoptuar klasin e segmentit në aspektin e teknologjisë dhe motorëve, ndërkohë që vazhdon të qëndrojë larg përmes personalitetit dhe rehatis të saj unik.

Citroën po zbulon C4 Cactus të ri, hatchback-in e saj të ri kompakt. C4 Cactus është përmirësuar ndjeshëm, duke adoptuar klasin të segmentit në aspektin e teknologjisë dhe motorëve, ndërkohë që vazhdon të qëndrojë larg përmes personalitetit dhe rehatis të saj unik. Stili i makinës është aq i guximshëm dhe modern se kurrë, por fiton statusin e zgjeruar. Brenda, Cactus të Ri C4 ofron rehati të pakrahasueshme, duke zhytur Udhëtarët në një fshikëz të vërtetë. Duke përfituar nga programi Citroën Advanced Comfort®, C4 Cactus i ri është modeli i parë në Evropë që shfaq pezullimin me Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC), duke e bërë efektin e “udhëtimit magjik ” të arritshëm për numrin më të madh dhe automjeti i parë në botë që të mburret me vende të përparuara Comfort. Me personalitetin e saj unik, Cactus i ri C4 është fjala e fundit në hatchbacks ultra të rehatshme, të vendosura për të tronditur tregun në tremujorin e parë 2018.
Pas lëshimit të C3 në 2016 dhe ofensivës SUV në 2017 me C3 Aircross dhe C5 Aircross, Citroën po bën një hap të mëtejshëm përpara në nxjerrjen e ofensivës së saj të produktit dhe duke e befasuar botën edhe një herë me hatchbackin e saj të ri kompakt, Cactus i Ri C4. Modeli i ri sjell një frymë ajri të freskët në segmentin e hatchback duke përzier personalitetin njëjës të C4 Cactus me komoditetin kryesor të C4. Statusi i modelit është rritur gjithashtu përmes shtimit të elementeve thelbësore, duke përfshirë 12 sisteme të ndihmës së shoferit, 3 teknologjive të lidhjes, motorëve që zhvillojnë deri në 130 ps dhe styling prestigjioz.
Me dizajnin e tij modern dhe të veçantë, Cactus i ri C4 sjell banorët një përvojë të re të mirëqenies. Për këtë qëllim, Citroën tërhoqi trashëgiminë teknologjike në sistemet e pezullimit hidraulik. Kjo teknologji është riinterpretuar për t’u bërë e arritshme për numrin më të madh. C4 Cactus i ri është modeli i parë në Evropë që do të pajiset me pezullimin me Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC) dhe i pari në botë që do të shfaqë sediljet e Avancuara Comfort, duke ofruar rehati të re dhe të rehatshme.
C4 Cactus i ri sjell frymë ajri të freskët dhe origjinalitet në segmentin kompakt të hatchback.

NJË HATCHBACK ME NJË PERSONALITET UNIK: NJË STYLING BOLD
C4 Cactus i ri natyrisht shpreh natyrën e tij të vetme përmes një fronti të ri, të gjerë dhe ekspresiv, fronteve dhe dyerve të ridizajnuara, dritat LED të reja me efekt 3D. Ajo shtrëngon dhe është ultra-konvencionale në segmentin e hatchback kompakt përmes formave të tij të mirë-proporcionale dhe bujare, duke formuar një dizajn të pastër dhe monolit të trupit. Ana e përparme e modelit me 2,60 metra dhe mbulesat e shkurtra sigurojnë përmasat kompakte për gatishmëri dhe trajtim të shkëlqyer, duke ofruar të gjithë hapësirën që pritet në këtë segment. Karakterizohet nga grafika klasike Citroën që nënvizon rrjedhën e trupit, duke përfshirë Airbump® në pjesën e poshtme të dyerve, një vijë të vazhdueshëm xhami dhe çati lundrues, një fund frontal me dy nivele dhe një nënshkrim të gjërë LED me fuqi 3D në pjesën e prapme. Ajo ofron 31 mundësi të personalizimit të jashtme me nëntë ngjyra të trupit dhe katër Paketa Ngjyrash që përmbajnë të rafinuar me ngjyra me të cilat konsumatorët mund të krijojnë një veturë në imazhin e tyre. Brenda, kabinës funksionale, të pastër dhe të çrregullt menjëherë frymëzon një ndjenjë e qetësisë. Jo më pak se pesë ambiente të pasur dhe të veçantë janë në dispozicion, duke ofruar shkëlqim, butësi dhe përsosje.
ULTRA-KOMFORT HATCHBACK: NJË DIMENSION I RI I ARITSHËM TË GJITHË
C4 Cactus i ri merr rehati automobilistike në një dimension të ri. Duke përfituar nga të gjitha komponentët e programit Citroën Advanced Comfort®, C4 Cactus i ri është modeli i parë në Evropë që paraqet përparimet teknologjike për rehati moderne dhe gjithëpërfshirëse. Ai krenohet me rehati të jashtëzakonshme udhëtimi falë zbatimit evropian të parë të pezullimit me Progressive Hydraulic Cushions ™ (PHC) që filtron papërsosmëritë rrugore dhe u jep udhëtarëve ndjenjën e udhëtimit në një qilim magjik. Është gjithashtu makina e parë në botë për të shfaqur vendet e reja të avancuara Comfort, duke ofruar qasje të lartë dhe rehati. C4 Cactus i ri gjithashtu bën një kërcim gjenerator në aspektin e izolimit akustik dhe pajisjeve të përditshme. Udhëtarët udhëtojnë në lehtësi të plotë dhe relaksim falë 12 sistemeve të ndihmës së shoferit dhe 3 teknologjive të lidhjes.Motorët efikas gjithashtu kontribuojnë në kënaqësinë dhe qetësinë në rrota të New Cactus C4.