C-AIRCROSS KONCEPT

Légende ci-dessous
C-AIRCROSS KONCEPT

C-Aircross KONCEPT është projektuar për qytete dhe hapësira të mëdha, moderne dhe të gjera, përfaqëson fillimin e ofensivës Citroën në segmentin SUV në Evropë. Pamja unike e C-Aircross vazhdon mënyrën e të menduarit që filloi C3 e re në fund të vitit 2016.

MODERN DHE I PERSONALIZUAR

600x430_C-AircrossDizajni i konceptit C-Aircross është i veçantë dhe i gjallë. Nëpërmjet C-Aircross KONCEPT, ekipi i dizajnit Citroën kombinon fluiditetin e linjave me atributet e SUV-së, me një siluetë të përmasave kompakte: 4.15 m, 1.74 m të gjerë dhe lartësi 1.63m.

 

 

GRAFIČKA KABINA

600x430_planche_de_bord_C_AircrossNë bordin e kabinës, dizajnerët e Citroënit kanë zgjedhur bordin aerodinamik. Dizajni i brendshëm siguron një ndjenjë fluide, moderne dhe të gjerë. Përveç dizajnit mono të timonit me kontrolle të thjeshta të përshtatura për historinë e brednit, paneli i instrumenteve përshtatet  “kokë lart” duke i montuar të gjitha instrumentet rrethë ngasësit.

 

ULËSE TË ISNPIRUARA NGA BOTA E MBULESAVE 

600x430_sieges_interKatër vende  me ulëse të buta dhe të rehatshme. Përpara dhe prapa janë sofat e gjera dhe të rehatshme të bëra nga materialet dhe teknikat e tapicerirave me lehtësim të alkantarëve. Përveç vendeve të kualitetit të lartë janë të natyrshme dhe të dobishme, dhe ofrojnë një ndjenjë unike të frymëzuar nga bota e materialeve te buta. Përshtatur në pozitën e trupit, ata premtojnë një përvojë të ndryshme të rrugës.