GTbyCitroën

Dizajni

01_Design

Linjat e forta dhe të zgjatura Zategnute i snažne linije

GTbyCitroën ka linja të forta dhe jashtëzakonisht të shtrënguara. Linjat e saj shumë të pastra anësore, të shtrydhura në pjesën e sipërme, si dhe ngjyra seductive e karoserisë theksojnë pamjen e saj “muskulare”.

Pamja agresive e seksionit të përparëm theksohet nga hapje të gjera për ajrin dhe dritat blu diafragmë të pozicionuar horizontalisht. Pasqyrat e pasme janë bërë nga fibra karboni dhe ata duket se notojnë për të marrë ajrin më të mirë. Në këtë mënyrë, përshtypja jepet se GTbyCitroën është edhe më mirë në rrugë (duke u ngjitur në rrugë).
Një xhamë i madhe, me vijën e pa ndërprerë, shtrihet deri në çati dhe me fund të zgjatur. Tensioni i tepërt i linjave krijon përshtypjen e lëvizjes së vazhdueshme të automjetit. Çdo gjë në këtë automjet shpreh dinamizmin dhe lëvizjen e vazhdueshme.

Aerodinamika

02_Aérodynamisme

Aerodinamik e përmirësuar

Vëmendje e veçantë i kushtohet aerodinamikës dhe qëndrueshmërisë së linjës GTbyCitroën, vlerave kryesore të Citroënit, për të fituar dinamikën dhe efikasitetin në rrugë; duke siguruar një eksperiencë të jashtëzakonshme lëvizëse.

Përveç linjave të tensionuara dhe dinamike, GTbyCitroen gjithashtu ka pajisje inovative të tilla si: hapjet para për ajrim, dysheme e sheshtë nën karoseri dhe diffuser të pasëm. Të gjitha këto zgjidhje marrin pjesë aktivisht në zvogëlimin e rezistencës së ajrit, shtrëngimin e automjetit në rrugë dhe reduktimin e rezistencës së ajrit.

Falë linjave të buta, arkitekturës origjinale, përdorimit të zgjidhjeve më të mira teknologjike për mbrojtjen e mjedisit, GTbyCitroën plotësisht mishëron frymën sportive të Citroën.

Interieri

03_Intérieur

Përvojë e jashtëzakonshme

Dizajni i brendshëm konfirmon karakterin dinamik dhe të fuqishëm të GTbyCitroën. Kabina, e cila mund të akomodon vetëm shoferin dhe pasagjerin, paraqet një përzierje të hollë me materiale të sofistikuara, me cilësi të lartë dhe saktësi të punuar, si dhe një vend të shoferit mekanik të nxitur nga bota e sporteve automobilistike.

Dy vende garash, të mbuluara me lëkurë të errët, mbyllin ngasësin dhe pasagjerin e para dhe u ofronë atyre një ndjenjë të pabesueshme gjatë ngasjes. Dyer dhe mbulesa dysheme, të cilat janë gjithashtu lëkurë, e rrisin pamjen sportive të taksi.

Për të ruajtur përqendrimin maksimal, ngasësi ka një ekran që shfaq informacion në lartësinë e kokës. Ai nuk duhet të largojë sytë nga rruga për të lexuar informacionin, i cili kontribuon për një siguri më të madhe dhe një depërtim të shpejtë në të dhënat e nevojshme.