SPACETOURER KONCEPTI CITROËNIST

Légende ci-dessous
SPACETOURER KONCEPTI CITROËNIST

The SpaceTourer Koncepti Citroënist është i vërtetë për historinë njëqind vjeçare të markës, gjithnjë në shërbim të lëvizshmërisë dhe arratisjes në dispozicion të sa më shumë njerëzve. modern dhe i lidhur, ajo përfaqëson dinamizmin e Citroën midis automjeteve për kamping

AUTOMJET MODERN DHE KONEKTUES PËR KAMPING

« THE CITROËNIST », PËR ADHURUES TË PËRBASHKËT

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO1_555x318

Duke sjellë markën e ADN-së, me dizajnin e saj të guximshëm dhe premtimin për rehati, emri “Citroënist” ka adhurues të përbashkët.
Një emër i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për këtë furgon modern, i cili mundëson shpëtimin në komoditet të plotë në një objekt me një karakter unik.

 

NJË KARAKTER I QËNDRUESHËM NGA ELEGANCA E ZI DHE BARDHË

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO2_308x176

Harmonija e brendshme dhe e jashtme
Për të përforcuar identitetin e këtij prej një koncepti të dizajnuar funksionalisht, SpaceTourer Koncepti Citroënist miraton një gamë elegante të ngjyrave  Bardhë e Zi për të harmonizuar të pjesë n jashtme dhe të brendshme.

Dizajni i jashtëm për dy tonë SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO3_308x176

Duke përfunduar me një model të veçantë, dritaret anësore të ngjyrosura në pjesën e sipërme kombinohen me një ngjyrë të bardhë të ndritshme për seksionin e poshtëm. Në profilin, një shirit i kuq thekson linjën e trupit horizontal të automjetit. SpaceTourer Koncepti Citroënist gjithashtu ka një gjemb të madh “Citroënist Est.1919” në derën e saj të përparme.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO4_308x176

KONCENSIONI I STILIT NE BORD

Vendet kontribuojnë në temën transversale, me një trajtim horizontal dy-ton, duke theksuar përshtypjen e hapësirës në bord. Dekorimi i panelit të pllakës dhe i paneleve të derës përforcon identitetin e këtij koncepti. Në anën e shoferit, një futës në timon i referohet emrit të konceptit “Citroënist”.

NJË MOBILITET E ZGJERUARA PËR NJË VERË MODERNE TË OFRUAR NJË HAPËSIRË ​​JETESE DHE PUNE

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO5_555x318

MODERN DHE RAHATSHEM

SpaceTourer Koncepti Citroënist ofron një hapësirë ​​lëvizëse që përfshin cilësitë e modelit të prodhimit:
. Një rehati në përputhje me programin Citroën Advanced Comfort®
. Një hapësirë ​​bujare në bord
. Aplikacionet më të fundit të vozitjes dhe teknologjitë e lidhjes, duke përfshirë ekranin me ngjyra, Brake Aktive të Sigurisë, lundrimin Citroën Connect Nav, Mirror Screen, etj.
SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO6_308x176

Hapësira e lëvizshme për të jetuar dhe punuar

SpaceTourer Koncepti Citroënist përfiton nga funksione të shumta funksionale për të maksimizuar hapësirën në bord, duke u bërë kështu një furgon multifunksional, në të cilin të jetojë dhe të punojë në komoditet dhe qetësi të plotë:
. Një njësi multimediale praktike dhe modulare, duke siguruar një sipërfaqe të qetë të punës dhe një ekran televiziv të anulohet
. Kthimi i vendeve të përparme për të krijuar një hapësirë ​​të shoqërueshme
.Hapësira të magazinimit të lehtë për t’u përdorur.

 

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO7_308x176AUTOMJETI PER KAMPING

Pas rregullimeve të bëra nga Pössl, SpaceTourer Koncepti Citroënist është i pajisur plotësisht për të jetuar jetën e përditshme në liri të plotë.
Në konfigurimin “natën”, dy njerëz mund të flenë në shtrat të përkushtuar mbi kabinën.
Për rehati më të madhe të përdoruesit në mënyrën “gjatë ditës”, kulmi i pop-up mund të heqë për të siguruar lartësi mbresëlënëse tavani për ngritjen në këmbë.

 

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO8_308x176BOUNDLESS DRIVING EXPERIENCE

The robust and practical SpaceTourer The Citroënist Concept offers a driving experience in the very best conditions of comfort and safety.
Its BlueHDi 150 S&S BVM6 engine provides it with power and versatility at all times.
Its all-wheel drive, created by partner Automobiles Dangel, improves safety and makes it possible to get off the beaten track.

Një lëvizje e zgjeruar me një biçikletë ekskluzive

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO9_555x318

TAKIM I PAPRANUAR NGA TEMA E PROJEKTIMIT DHE MOBILITETIT
SpaceTourer Koncepti Citroënist shoqërohet nga një model shumë i prirur për biçikleta, duke kombinuar funksionalitetin dhe komoditetin dhe zhvilluar duke përdorur ekspertizën e një partneri pionier: Martone.

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO10_308x176

RIDER CITROËNIST NGA MARTONA: NJË BICIKLET EKSKLUZIVE
Ju do të jeni në gjendje të porositni këtë pajisje të re, sinonim me lëvizshmërinë, që nga hapja e Tregut Motorik të Gjenevës, qoftë direkt në stendë ose nëpërmjet dyqanit online.

KOLEKCIONI “C”

SpaceTourer-The-Citroenist_PHOTO11_555x318

LINJE E SHITJES SË “CITROËNIST”    

Ky koleksion i objekteve të markës “C” për jetën e përditshme, duke shfaqur universin grafik të Bardhë dhe të Zi të SpaceTourer Citroënist Concept, përfshin një turi, një fletore, një stilolaps, një USB shkop dhe një xhaketë elegante me mëngë të gjata.