Cactus M

Légende ci-dessous
Cactus M

CITROËN CACTUS M ofron versionin “në natyrë” të C4 Cactus në formën e një modeli të freskët dhe optimist. Përveç dizajnit të saj, CITROËN shpreh mënyrën e duhur të jetës, sepse e vë gëzimin në zemër të përvojës së makinës. Mjeti konceptual CACTUS M kapërcen lehtësisht çdo terren dhe çdo situatë dhe kështu simbolizon lirinë, begatin dhe kënaqësinë.

Crossover I hapur.
Tashmë e sinjalizuar nga CITROËN C4 Cactus, koncepti i CACTUS M është edhe më shumë një aventurë dhe konfirmon lidhjen e saj me modelin konceptual CITROËN Aircross. Mudguards janë formuar posaçërisht rreth rrotave për ngurtësi edhe më shumë dhe një vështrim më të fuqishëm. Mburoja e xhamit, karroca e ngritur dhe rritja e diametrit të rrotave theksojnë veçantinë e saj përballë lotarisë. Në anët, dyert e mëdha plastike kontribuojnë në lehtësinë dhe sigurinë e automjetit dhe i japin nënshkrimit origjinal. Ky dizajn i ngjan Meharit të famshëm, i cili u udhëhoq nga e njëjta filozofi e automjetit për të gjithë terrenin. Kabina është tërësisht e hapur dhe mund të arrihet nga vendet e pasme duke u hedhur mbi anët, duke mbështetur elementin e ngritur në anën e pasme; Kufiri mes udhëtarit dhe botës që i rrethon ato nuk ekziston më.

I fuqishëm dhe për kohë të lirë. 
Me dizajnin e saj, CITROËN CACTUS M e vendos gëzimin në qendër të përvojës së veturës dhe e kthen atë në një arti të vërtetë jetese. Një shembull i kësaj është një dizajn i brendshëm që ka marrë përsipër materialet teknike të përdorura për aktivitetet në natyrë. Për përdorim pa kompromis, kabinën e tërë mund të lahen me një avull uji në sajë të një sistemi kullimi të ndërtuar në dhomën e legut. Frymëzuar nga bota surfer, ky model ka vende që i ngjajnë kostume surfing dhe janë të veshura me një kanavë neoprene neoprene që ofron rehati. CITROËN CACTUS M dallon nga modulariteti, i aplikuar kryesisht në çatinë që mund të jetë e prunuar në mënyrë që udhëtarët të paketojnë të gjitha pajisjet e tyre (wakeboard, bordi lundrues …). Çdo gjë është projektuar për të siguruar rehati dhe relaksim.

Lehtë në të gjitha terenet.

CITROËN CACTUS M u krijua për të shpëtuar nga jeta e përditshme, për të hulumtuar dhe për të pushtuar territore të reja. Për çdo aktivitet, në çdo kusht të motit ose rrugës, gjithçka është projektuar për të rritur sigurinë e udhëtarëve. Sistemi i Kontrollit të Gripit siguron mbajtje optimale në të gjithë terrenin dhe në këtë mënyrë siguron një kthim të pamëshirshëm nga rrugët e bllokuara. CACTUS M siguron liri të plotë falë modularitetit të taksi, i cili kthehet në një mbajtëse dhe një çati të butë nga e cila mund të bëhet një çadër. Kjo çati, e cila mbështet një sistem të ri inflatable, gjithashtu siguron mbrojtje në rast shiu. CITROËN CACTUS M është gjithashtu i pajisur me teknologji të përditshme që vjen me të gjitha tiparet e dobishme të C4 Cactus (ekrani me prekje, kontrolli i përshtatjes së lehtë …). Mjeti konceptual CACTUS M është shprehja e vlerave që çuan në krijimin e modelit Méhari. Këto vlera (ngushëllim, kënaqësi dhe kënaqësi) gjithmonë kanë qenë të motivuara nga emri CITROËN. Paraqitur me modelin C4 Cactus dhe automjetin konceptual Aircross, CACTUS M