Survolt

Dizajni

01_DesignSurvolt, senzual dhe inovativ

urvolt, senzual dhe inovativ
Me përmasat e tij kompakte, Survolt merr kodet stilistike nga bota e veturave sportive dhe i përshtat ato vetes. Pamja e tij, e cila është edhe simpatike dhe e thellë, punon si një magnet, në fytyrën e fenereve të shkëlqyera horizontale të coupes sportiv me performance të lartë. Një shenjë e ndritshme e përbërë nga dritat LED kontribuon në pamjen moderne.
Survolt lunë me materiale dhe ka dy ngjyra: anthracite gri dhe fuchsia e kuqe.

Kabina

02_HabitacleSurvolt, elegancë sportive

Kabineti i Survolt është si një qelizë lundruese, është një mjedis i qelqtë me detaje të kromuara, si bizhuteri të bukur. Motoja e tij është të shkelë konventat e luksit për t’i lidhur me ato sportive.

Kabineti i saj është konceptuar si një gërshetim i dy botëve që janë krejtësisht të ndryshme. Çdo gjë është projektuar për të kontribuar në kënaqësinë unike të të dy udhëtarëve dhe për t’u dhënë atyre një përvojë të pabesueshme.

Sipërfaqet e mëdha të qelqit kontribuojnë në shkëlqimin dhe nriçim të hapësirës. Kjo është e kundërta e asaj që ofron një makinë sportive sot.

Performansa

03_PerformanceSurvolt, fuqia dhe eksitim

Survolt, i cili është përpara kohës së saj, magjeps me teknologjinë e saj inovative që mbron mjedisin. Sipas Revoltës, Survolt ka një makinë elektrike 100%. Ky risi mundëson kombinimin e performancës sportive me kujdesin mjedisor dhe zhvillimin e qëndrueshëm.

Kjo zgjidhje teknologjike, ende shumë e rrallë në botën e automjeteve, është një kompleks që dukej e pamundur. Por Citroën guxon, Citroën krijon, Citroën shkel konventat në mënyrë që t’i pasurojë ato. Ofrimi i një udhëtimi që është i përsosur në mbrojtjen e mjedisit, makina e saj kombinon kënaqësinë në ngarje, eksitim, performancë të lartë dhe dinamizëm, të gjitha me rehati, pasi kjo makinë është e qetë.

Me Survolt, Citroën ofron një vizion të ri të makinës, një vizion i një marke inovative që fokusohet në krijimtarinë dhe teknologjinë.