Cactus

Légende ci-dessous
Cactus

STIL FUNSKIONAL DHE I PASTËR

C-Cactus_design_pur_fonctionnelCitroën Cactus ka një stil që ngjall cilësinë e teknologjisë dhe përvojës. Përveç sipërfaqeve të pastra dhe të lëmuara dhe linjave fluide, projektuesit kishin rivendosur duart e tyre për të arritur një balancë mes estetikës dhe komoditetit. Çdo funksion në veturë është i lidhur dhe ilustruar në “Airbump”. Ajo është e vendosur në mbrojtës dhe në anët anësore dhe thekson stilin dhe karakterin e Cactus Citroën. Gjithashtu mbron makinën në sajë të sipërfaqes së butë dhe të qëndrueshme, dhe ka një kapsulë aerosoli që zbut ndikimin

 

DIZAJN I MENÇUR

C-Cactus_conception_astucieuseCitroën Cactus ajo ka një brendshme që është e përqendruar në rehati dhe ndarje. Hapësira është e lirë për ngasësin dhe pasagjerin e para, në sajë të një pultimi të hollë, intuitive dhe 100% kontrolleve  digjitale që janë të organizuara rreth dy ekraneve. E brendshme është mikpritëse, moderne dhe relaksuese. Vende të përparme janë në stilin e divanit, dhe përdoren materiale autentike dhe natyrale (duke përfshirë pambuk blu “heather” dhe lëkurë natyrale “deve”).

 

 

TEKNOLOGJIA NË SHËRBIMIN TUAJ

C-Cactus_technologies_faciles_a_vivrCitroën Cactus Ajo përmban teknologji që janë të lehta për t’u përdorur, ekonomike dhe miqësore me mjedisin. Ata janë gjithashtu të përballueshëm dhe të rrjetëzuar. Ata janë të përqendruar me vendosmëri në nevojat e reja të ngasësit. Shembulli i përsosur është një ekran me prekje 8 “. Ajo kombinon të gjitha funksionet në mes të panelit. Sistemi i ri i transmetimit të fuqisë për drejtuesit e Ajrit Hybrid që kombinon ajrin e kompresuar dhe hidraulikën me motorin me benzinë PureTech.