Metropolis

Dizajni

01_Design

Linjat e ndjeshme dhe të zgjatura

Me siluetën e saj (e cila është e pashmangshme në Kinë) me dizajnin e limuzinës, METROPOLIS paraqet një vizion luksoz krijues dhe të sofistikuar. Spektakolare dhe muskulare, pamja e saj, me linja të buta dhe delikate, intensitetit i të cilit ndryshon me dritën, zbulon kthesa bujare dhe detaje pët të cilat ëshutë punuar shumë.

METROPOLIS ka sipërfaqe të lëmuara, linja të tensionuara, si dhe kurba ndijore, si dhe detaje shumë të shquara, si një krah i përparshëm që thekson fuqinë dhe sofistikimin e trupit.

Pjesa para , përmes maskës dhe dritave, shpreh qartë fuqinë. Pjesa e pasme kombinon gjerësinë dhe stabilitetin duke mbajtur formën kompakte. Dritat Boomerang japin një ndjesi origjinale, përfundimtare në pjesën e prapme të METROPOLIS.

Kabina

02_HabitacleLumturia kreative dhe pasuria e shprehjes

Dizajni i brendshëm i METROPOLIS-it është i frymëzuar nga një sërë instrumentesh tradicionale të vargut, shenja të kulturës dhe sofistikimit në Kinë.

I përbërë nga pjesë të mbivendosura, dizajni krijon efektin e mirëpritur dhe luksit, pasi theksi vihet mbi pasurinë e shprehjes.

 

 

 

Teknologjia

03_Technologies

Teknologjite avangarde

METROPOLIS ka një shtytje hibride që ndryshon mënyrën e funksionimit në varësi të situatës. Modaliteti elektrik përdoret kur makina niset, në qytet, me shpejtësi të ulët dhe gjatë ngadalësimit të një motori elektrik prej 55kW (40kW) deri në 95kW (70kW).
Motori me djegie të brendshme aktivizohet kur shpejtësia stabilizohet në rrugë ose autostradë dhe kur motori i benzinës V6 2.0l (272 hp) arrin performancën optimale.

Këto dy lloje të punës mund të kombinohen në përshpejtim për të siguruar fuqi shtesë (Funksioni Overboost): deri në 460 hp me të gjitha rrota, kur këto kushte të aderimit kërkojnë.

Për të shfrytëzuar plotësisht aftësitë e saj dinamike, METROPOLIS ka një mbështetje hidro-aktive. Ai garanton rehati të jashtëzakonshme lëvizëse duke e mbajtur veturën në të njëjtën lartësi për aerodinamikë të përmirësuar dhe për rrjedhojë më pak emetime të CO2.

Mbrojtja e mjedisit

04_Environnement

Përgjegjësia dhe gëzimi në ngasje

METROPOLIS kombinon kënaqësinë e makinës dhe kujdesin mjedisor (reduktimi i CO2 është reduktuar ndjeshëm). Teknologjia e saj bën të mundur reduktimin e emetimeve të CO 2 me më shumë se pesë herë (70 g / km ose 2.6 l / 100 km të konsumit të karburantit) krahasuar me një automjet klasik me karakteristika të ngjashme (motor V8 me kapacitet prej 4.0 l) .

Rezultate të shkëlqyera në mbrojtjen e mjedisit janë arritur në sajë të:
– motor i përmirësuar i benzinës,
– ndruesin e pilotuar me 7 shpejtësi dhe me dy kupllunga,
– tërhejqje hibride
– idhe amotrizim hidroaktivnom që përmirësojnë aerodinamikën e automjetit.