Rubis I egër

Luksoze në mënyrë franceze

01_Luxe_a_la_francaisePamja e saj origjinale kombinon linja të fuqishme SUV me linjat e rafinuara DS. Ai është rebel, i egër, por gjithashtu i sofistikuar dhe i sofistikuar. Forca e tij është në kundërshtim me linjat sensuale dhe detajet tërheqëse. Kjo siluetë e re dhe elegante është zbukuruar me një nënshkrim unik: çarçafët e çatisë theksojnë ndjenjën e lartësisë dhe kontribuojnë në ndjenjën e fuqisë dhe lëvizshmërisë. Ata hyjnë në trup pas formës së krahut të pasmë.

 

 

 

Një vështrim hipnotik

02_Regard_hypnotiqueMbulesa e përparme bashkon me diodë të lehta. Këto drita, të përbëra nga tre module të dritës së lëvizshme, janë të rrethuara nga tregues drejtpërsëdrejti dhe një nënshkrimi i lehtë në skajet. Ata janë perlë e vërtetë që i jep Wild Rubis një vështrim të fuqishëm, hipnotik dhe unik.

 

 

 

 

Koncentrat I DS-it

03_Signature_ineditePër herë të parë, dritat mund të integrohen në dyert që ngriten. Ashtu si xhevahirët, xhamat e pasme të lehta janë të kromuara, duke theksuar një nënshkrim të tillë të lehtë. Në ndjekje të përsosmërisë, loja delikate e dritës në logon DS krijon një ndjenjë thellësie. Dyert që janë ngritur në pjesën e poshtme kanë një vijë kromi që integron tubin e dyfishtë të shkarkimit.

 

 

 

Koncentrat DS-a

04_Concentre_de_DSTë shtyrë nga detajet më të vogla, Wild Rubis, në mënyrën më të mirë, mishëron trashëgiminë e DS-së që nga 1955 dhe sofistikimi i linjës DS. Linjat e njohura të linjës DS janë të unifikuar në këtë mjet konceptual. Në më të rëndësishmit ajo i përket: mbishkrimit anësor me krom, detaje të ndryshme metalike të formës, mbishkrim i ndritshëm para dhe mbrapa …

 

 

 

Teknologjia Hibridna plug-in

05_Technologie_hybrid_pluginTeknologjia e plotë-hibride Plug-in e konceptit të veturës Wild Rubis është plotësisht në përputhje me strategjinë mjedisore të Citroen. Sistemi i tij i shtytjes përbëhet nga një motor me djegie të brendshme prej 1.6 THP me 225 kuaj fuqi dhe një motor elektrik me 70 hp të vendosur në boshtin e pasëm të automjetit. Ky motor elektrik mundësohet nga bateri litium-jon që mund të ngarkohet në një prizë të rregullt.